فرشید شكرخدایی در مصاحبه با رادیو اقتصاد اظهار داشت: نمی توان از مردم عادی انتظار داشت كه كیفیت كالا و استاندارد آنها را به خوبی نظارت و كنترل كنند بلكه لازم است نهادهای تخصصی و علمی در بخش خصوصی و عمومی این وظیفه را برعهده بگیرند.
وی افزود: كیفیت را نباید با قیمت سنجید و الزاماً كالاهای گران قیمت به معنای داشتن كیفیت بالا نیست و كالاهای ارزان قیمت هم الزاماً به معنی کالاهای بی کیفیت نخواهد بود بلكه باید سلیقه مشتریان را به خوبی بشناسیم و متناسب با توانمندی و قدرت خرید آنها كالاها و خدمات را عرضه كنند.
شكرخدایی گفت: گاهی کسانی که وارد رستوران های ارزان قیمت می شوند از غذاهای آنجا لذت می برند و برخی افراد هم دوست دارند در رستوران های گران قیمت غذا بخورند اما مهم این است كه خدمات و كالاهایی که دریافت می کنند رضایت آنها را فراهم می آورد.
وی افزود: رتبه بندی شركت ها از لحاظ كیفیت خدمات و كالاها می تواند در این زمینه به ما كمك كند و اتاق ایران تاكنون ۱۴۰۰ شركت را از لحاظ كیفیت رتبه بندی کرده است و امیدواریم نهضت ارتقاء كیفیت در برنامه ششم توسعه كامل شود.
نایب رئیس انجمن كیفیت ایران گفت: سازمان ملی استاندارد ایران هم با ایجاد معاونت كیفیت می تواند به تحقق این هدف كمك كند.
مسئول مرکز رتبهبندی اتاق بازرگانی ایران گفت : هدف از رتبهبندی ، ایجاد تمایز علمی و عادلانه بین فعالان اقتصادی بر اساس سطح عملکرد و میزبان پایبندی آنها به قانون است.
شکرخدایی افزود : همه نظامهای رتبهبندی در کشور و تاریخچه و اثربخشی آنها نیز ۹را مطالعه کردیم که به توسعه و تسهیل روابط تجاری در سطح ملی و بینالمللی هم کمک خواهد کرد و اعتماد فعالان اقتصادی داخلی و خارجی به شریکان تجاری بیشتر می شود.
شکرخدایی گفت: حاکمیت و بخشهای خدمات دهنده به فعالان اقتصادی مانند بانکها، بیمهها و شهرداریها هم بر اساس رتبه شرکتها ، رفتارهای خود تنظیم می کنند.
وی تصریح کرد: در رتبه بندی بنگاههای اقتصادی به چهار حوزه صلاحیت حرفهای و اهلیت، عملکرد مالی، بازرگانی خارجی و مسئولیتپذیری اجتماعی توجه داریم و شاخصهای بهرهوری، رقابتپذیری، پرداخت مالیات و حق بیمه، میزان صادرات و واردات، ظرفیت واقعی تولید، میزان اشتغالزایی و سطح تحصیلات اعضای هیاتمدیره نیز تاثیر دارد.
نائبرئیس انجمن مدیریت کیفیت ایران گفت: همه بنگاهای تولید کالا و خدمات باید مشمول رتبه بندی شوند و حتی فعالیت های رسانه اعم از رسانه ملی هم باید قابل رتبه بندی باشد چون کیفیت برخی برنامه ها بیشتر است.
برنامه “روز از نو” با هدف تنوع اطلاع رسانی و نشاط همگانی، کاری از گروه کشاورزی، شنبه تا پنج شنبه ساعت ۶:۳۰ به مدت ۸۵ دقیقه از رادیو اقتصاد پخش می شود و علاقمندان می توانند جهت دریافت فایل صوتی برنامه به سایت رادیو اقتصاد مراجعه کنند.
بیشتر ببینید . . .
-
مکانیسم تسهیلات سبز و تشویقی در حوزه محیط زیست با همکاری بخش خصوصی طراحی میشود
-
کارشناسان در بررسی صمت از الزامات جذب سرمایه به کشور :تا FATF حل نشود، سرمایهگذار نمیآید
-
فرشید شکرخدایی به عنوان سومین دبیرکل فراکسیون تشکلهای اتاق بازرگانی انتخاب شد
-
تجربه شورای گفتوگو در اتاق ایران در مجمع عمومی اتاق اسلامی تشریح شد
-
برای حفظ بازار عراق، روی صادرات کالاهای با کیفیت نظارت شود