خبرگزاری مهر – ۳/۱۱/۹۴
مجری طرح ملی رتبه بندی کارتهای بازرگانی گفت: رتبهبندی کارت های بازرگانی موجب شفافیت در فضای کسب و کار کشور می شود.
به گزارش خبرنگار مهر، فرشید شکرخدایی ظهر امروز در جمع تجار و بازرگانان یزدی اظهار داشت: رتبه بندی کارت های بازرگانی ضمن اینکه مسیر تجارت و بازرگانی را تسهیل می کند، موجب شفافیت در فضای کسب و کار کشور خواهد شد.
وی با اشاره به پیشینه این طرح از سال ۸۵ ادامه داد: این طرح به همت نهاوندیان، رئيس وقت اتاق بازرگاني در کشور پایه گذاری شد و بر همین اساس تاریخچه و اثربخشی تمام نظام های بین المللی اعتبار بخشی و رتبه بندی کشور مورد مطالعه قرار گرفت و در قالب یک گزارش مستند منتشر شد.
این فعال اقتصادی اضافه کرد: پس از پایه گذاری این طرح، بررسی و مطالعات پژوهشی با برگزاری نشست ها و جلسات بسیار با صاحبان کسب و کار و کارشناسان خبره بخش اقتصادی و بازرگانی برای بررسی مدل رتبه بندی، طرح ملی رتبهبندی کارتهای بازرگانی در سال ۱۳۸۹ به تصویب هیئت وزیران رسید.
وی ادامه داد: رونمایی از طرح ملی رتبه بندی در سال ۹۱ در اتاق انجام شد و تا پایان سال گذشته نیز بیش از یک هزار و ۲۰۰ کارت بازرگانی فعالان تجارتی رتبهبندی شده است.
مجری طرح ملی رتبه بندی کارت های بازرگانی با بیان اینکه از امسال نیز رتبه بندی کارت های بازرگانان استان ها در دستور کار قرار گرفته است، عنوان کرد: با توجه به متن تبصره دو بند سه ماده ۱۰ آیین نامه اجرایی قانون مقررات واردات و صادرات کارت بازرگانی، بر اساس رتبهبندی یاد شده با رعایت سایر شرایط کارت بازرگانی اشخاص و شرکت ها برای مدت بیش از یک تا پنج سال قابل تمدید خواهد بود.
وی در مورد اهداف طرح رتبه بندی کارت های بازرگانی اظهار داشت: کارت بازرگانی ابزاری برای تسهیل کار تجاری در کشور است و هدف از تصویب و اجرای این طرح نیز سهولت در کار است.
شکرخدایی ادامه داد: فراهم آوردن بستر قابل اعتماد برای اعطای امتیازات ویژه به دارندگان کارتهای رتبه بندی شده از اهداف اصلی طرح است که در پی آن، دارندگان کارت های رتبه بندی شده در مقایسه با کارت های سایر اعضا امتیازات خاصی دارند.
وی تصریح کرد: وجود تمایز بین کارتهای بازرگانی، تسهیل روابط تجاری داخلی و بینالمللی و اطلاعرسانی مناسب از رتبه کارتهای بازرگانی اعضا از اهداف این طرح است.
مجری طرح ملی رتبه بندی کارت های بازرگانی با تاکید بر اینکه بر اساس مطالعات و بررسی های چندساله پیش از شروع طرح نتایجی برای بررسی و معیار رتبه بندی به دست آمده گفت: بر اساس ۱۷ معیار، امتیاز بندی از یک تا ۱۰۰ به کارت های بازرگانی تعلق می گیرد که بر اساس همین امتیازات کارت ها صادر می شود.
وی ادامه داد: کارتهای رتبه بندی در سه ردیف عادی، برنزی، نقره ای و طلایی قرار میگیرند که به فراخور امتیازات کسب شده به متقاضی داده می شود.
بیشتر ببینید . . .
-
مکانیسم تسهیلات سبز و تشویقی در حوزه محیط زیست با همکاری بخش خصوصی طراحی میشود
-
فرشید شکرخدایی به عنوان سومین دبیرکل فراکسیون تشکلهای اتاق بازرگانی انتخاب شد
-
تجربه شورای گفتوگو در اتاق ایران در مجمع عمومی اتاق اسلامی تشریح شد
-
برای حفظ بازار عراق، روی صادرات کالاهای با کیفیت نظارت شود
-
برای حفظ بازار عراق، روی صادرات کالاهای با کیفیت نظارت شود